Κυριακή, 10 Ιουνίου 2018

ΟΙ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ (ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)


Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΠΑΤΡΩΝ:

Η ΚΑΕ Προμηθέας Πατρών εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για τον θάνατο του πρώην Προέδρου και Ιδιοκτήτη της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού, Παύλου Γιαννακόπουλου. Το κενό που αφήνει ο σπουδαίος αυτός παράγοντας είναι δυσαναπλήρωτο, αλλά οι ιδέες του, το πάθος και η αγάπη του για τον Σύλλογό που υπηρέτησε και αγαπούσε, αλλά και το μπάσκετ, γενικότερα, είναι μια σπουδαία παρακαταθήκη για τον Παναθηναϊκό, αλλά και συνολικά, για τον Ελληνικό Αθλητισμό.

Ιδιαίτερα, εκφράζουμε, τα θερμά μας συλλυπητήρια στον γιο του εκλιπόντος, τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, την οικογένεια και τους οικείους του αλλά και όλη την οικογένεια του Παναθηναϊκού για την βαριά απώλειά τους.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα, που θα τον σκεπάσει.


Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΗ:

Το ελληνικό μπάσκετ πενθεί και η Ελλάδα όλη πενθεί. Η μπασκετική οικογένεια που έχει προσφέρει στην καλαθοσφαίριση ίσως όσο καμία άλλη, έχασε ένα από τα πιο σημαντικά μέλη της. Ολόκληρη η οικογένεια του ΑΡΗ στο πλευρό της ελληνικής και παγκόσμιας μπασκετικής οικογένειας, στέλνει τα πιο ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια Γιαννακόπουλου.

Ένας άνθρωπος, το έργο του οποίου θα το καταλάβουμε στις επόμενες γενιές, “έφυγε” απο κοντά μας.

Η λέξη συλλυπητήρια δεν μπορεί να περιγράψει τα συναισθήματα μας. Ξέρουμε ότι το πνεύμα του θα είναι πάντοτε κοντά μας.   


Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ:

H AEK Β.C. και ο Μάκης Αγγελόπουλος συμμετέχουν στο βαρύ πένθος του Παναθηναϊκού για το χαμό του Παύλου Γιαννακόπουλου.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια προς τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τα λοιπά μέλη της οικογένειας του εκλιπόντος.


Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου εκφράζει την ανείπωτη θλίψη του για την απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου, ο οποίος έφυγε από την ζωή σε ηλικία 88 ετών.

Ο επί σειρά ετών ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού, αλλά πάν απ’ όλα άνθρωπος με μεγάλη αγάπη για τον αθλητισμό, εξελίχθηκε σε κορυφαίο παράγοντα της σύγχρονης εποχής του μπάσκετ, καθώς με τις ενέργειες του κατάφερε να το εκτοξεύσει στην κορυφή της Ευρώπης ανεβάζοντας το επίπεδο.

Το ήθος του και η ευγενική του παρουσία αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους νεότερους.

Η διοίκηση, οι αθλητές και οι προπονητές του ΓΣ Περιστερίου εκφράζουν τα εγκάρδια του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Καλό παράδεισο Παύλο Γιαννακόπουλε…


Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ THΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

FC Barcelona regrets the loss of Pavlos Giannakopoulos and sends a very strong hug to the entire @Paobcgr family


H ANAKOINΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΥΡΙΟΥ

Τεράστια η απώλεια...  Η ΚΑΕ Λαύριο MEGABOLT εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια Γιαννακόπουλου αλλά και σε αυτή του Παναθηναϊκού για τον χαμό του Παύλου Γιανακόπουλου. Ο Παύλος Γιαννακόπουλος αποτέλεσε κόσμημα για τον ελληνικό αθλητισμό και είχε παντού και μόνο φίλους… Η απώλεια του είναι τεράστια..

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Παύλου Γιαννακόπουλου.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.
H ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για τον θάνατο του Παύλου Γιαννακόπουλου και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια προς την οικογένεια του εκλιπόντος.

Η απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου είναι τεράστια για την οικογένεια του Παναθηναϊκού, αλλά και ιδιαίτερα σημαντική για το μπάσκετ και τον ελληνικό αθλητισμό γενικότερα.


Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει...


Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΚ 

Σύσσωμη η κιτρινόμαυρη οικογένεια, οι αθλητές, οι παράγοντες και οι παλαίμαχοι του συλλόγου μας αισθάνονται τη βαθιά υποχρέωση να αποτίσουν φόρο τιμής στη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου. 
Ο εκλιπών υπήρξε ο μεγάλος ηγέτης του Παναθηναϊκού, σκληρός αλλά και σεβάσμιος αντίπαλος για τη δική μας ομάδα σε ολόκληρη τη διάρκεια της παραγοντικής του διαδρομής, ενώ πρόσφερε τα μέγιστα στον ελληνικό αθλητισμό. 

Τα θερμά μας συλλυπητήρια για τη μεγάλη απώλεια στην οικογένειά του, στον γιο του Δημήτρη, αλλά και σε όλους τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού που σήμερα πενθούν το χαμό του ιστορικού τους ηγέτη.Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Παύλου Γιαννακόπουλου. Ο ελληνικός αθλητισμός θρηνεί έναν οραματιστή παράγοντα με ανεκτίμητη προσφορά 


Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΡΗΣ

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για την απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου.

Ο εκλιπών υπήρξε μια από τις σημαντικότερες προσωπικότητες στη σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας, με ανεξίτηλη προσφορά στον αθλητισμό, αλλά και στον επιχειρηματικό-κοινωνικό βίο της χώρας μας.

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος αφήνει μεγάλη παρακαταθήκη πίσω του.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει...


H ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΙΒΟΥ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ

Η ΚΑΕ ΚΟΡΟΙΒΟΣ εκφράζει τη θλίψη της για την απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και ιδιαίτερα στον γιο του, Δημήτρη, και στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods στην οποία αφιέρωσε τη ζωή του.

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος στο σχεδόν μισό αιώνα της ενασχόλησής του με τον ελληνικό αθλητισμό, υπήρξε μοναδικό υπόδειγμα παράγοντα. Ξεχώρισε για την προσφορά του, τις πράξεις του, το ήθος του, τις ιδέες του, την αγνή και δίχως όρια αγάπη για την ομάδα του.

Το κενό που αφήσει πίσω του είναι τεράστιο, ωστόσο το έργο του θα αποτελεί για πάντα «φάρο» για όσους ασχολούνται με τον ελληνικό αθλητισμό και ιδίως το μπάσκετ.


Καλό Παράδεισο.H ANAKOINΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για την απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου.


Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 

Η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 2017 εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για τον θάνατο του πρώην Προέδρου και Ιδιοκτήτη της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού, Παύλου Γιαννακόπουλου.

Όλοι γνωρίζουν και αποδέχονται το μεγάλο του έργο για τον σύλλογό του αλλά και τον ελληνικό Αθλητισμό, όπως και το πάθος του και την αγάπη του για τις ιδέες που αγαπούσε. 

Θερμά συλλυπητήρια στον γιο του εκλιπόντος, τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ ΠΑΟ, κ.Δ. Γιαννακόπουλο, την οικογένεια και τους οικείους του αλλά και όλη την οικογένεια του Παναθηναϊκού για την βαριά απώλειά τους.


Ας είναι ελαφρύ το χώμα, που θα τον σκεπάσει.


Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Ο Γ.Σ. Αμαρουσίου πενθεί για την απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στον γιό του Δημήτρη και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του εκλιπόντος καθώς και στην οικογένεια του @paobcgr


Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΜΗΣ

Ο θάνατος του Παύλου Γιαννακόπουλου αποτελεί αναμφισβήτητα τεράστιο πλήγμα για όλο τον ελληνικό αθλητισμό, καθώς ο εκλιπών υπήρξε ένας από τους σπουδαιότερους παράγοντες της χώρας μας και η προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ είναι πραγματικά ανεκτίμητη. Η ΚΑΕ Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης, ο πρόεδρος της κ. Αλέξανδρος Θεοδώρου και όλη η οικογένεια Θεοδώρου με αίσθημα βαθιάς οδύνης εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στους οικείους του Παύλου Γιαννακόπουλου και ιδιαιτέρως στον γιο του και συνεχιστή του έργου του στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός, κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο σε αυτές τις δύσκολες στιγμές! Καλό ταξίδι Παύλο Γιαννακόπουλε!Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΛΟΣΣΟΥ ΡΟΔΟΥ

Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Παναθηναϊκού και προσωπικά στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου. Η Ελλάδα σήμερα έγινε φτωχότερη, τόσο στο επιχειρείν, όσο και στον αθλητισμό.


Ο αείμνηστος Παύλος Γιαννακόπουλος με την πολύχρονη προσφορά του θα μείνει στη ιστορία του Ελληνικού μπάσκετ ως ένας απο τους καλύτερους παράγοντες και θα είναι παράδειγμα για τις γενιές που θα ακολουθήσουν.


H ANAKOINΩΣΗ ΤΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της για την τεράστια απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου.
Τα λόγια είναι περιττά για τον άνθρωπο που οδήγησε, όχι μόνο τον Παναθηναϊκό, αλλά ολόκληρο το ελληνικό μπάσκετ στην κορυφή της Ευρώπης. Ο Παύλος Γιαννακόπουλος ήταν από τους λίγους ανθρώπους που κατάφερνε με υπομονή και επιμονή να κάνει πράξη κάθε του όραμα με τεράστια επιτυχία.
Όλος ο μπασκετικός κόσμος τον ευγνωμονεί για όλα όσα πέτυχε μέσω της αγάπης του για το μπάσκετ, αφήνοντας πίσω του μία τεράστια κληρονομιά αλλά και ένα δυσαναπλήρωτο κενό.

Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings τον ευχαριστεί και εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήριά στην οικογένεια του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.


H ANAKOINΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ 

ΘΛΙΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ

Η απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου που αφήνει στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ την υπογραφή της προσφοράς του στον Παναθηναικό για πέντε δεκαετίες προκαλεί θλίψη σε κάθε φίλο και μη του αθλήματος, ανεξαρτήτως συλλογικών προτιμήσεων. 
Η δίοικηση της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.


ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA


Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

Maccabi Tel Aviv basketball club mourns the passing of Pavlos Gianakopoulos ,president and owner of @paobcgr. Our condolences to his family, friends and all the Panathinaikos organization


H ANAKOINΩΣΗ ΤΟΥ ΓΣΛ ΦΑΡΟΣ

Ο ΓΣΛ Φάρος εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Παύλου Γιαννακόπουλο για την απώλεια του αγαπημένου της προσώπου, ενός εκ των μεγαλύτερων αθλητικών παραγόντων της χώρας μας. Κουράγιο σ' όλον τον παναθηναϊκό κόσμο για το χαμό του παράγοντά του.


Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει


Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ

RIP Pavlos Giannakopoulos. Our deepest regret to his family and the @paobcgr organisation.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου